Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Esben

Grumsen 2020: Dommerne lægger også en taktik

Som i nok har opdaget så er Jacob Grumsen ved at flytte. Det er et større arbejde, for Jacob har svaret på spørgsmål her på hockeymagasinet i langt over 10 år, så der er mange spørgsmål og svar, der skal flyttes.

Flytningen har også givet os mulighed for at åbne for, at i kan spørge ham igen. Det er der mange, der har benyttet sig af, og Jacob har allerede svaret på de spørgsmål.

Har i spørgsmål til Jacob, så kan i fange ham HER.
Jacobs nye hjem hvor alle spørgsmål og svar vil flytte ind finder i HER.


Emne
PauseDin besked
Hej Grumsen
Vi har tit snakket om, hvad dommerne laver i periodepauserne? Vi ved jo, hvad spillerne laver, men hvad laver dommerne? Snakker i perioden igennem og evt. Hvem der skal holdes lidt mere øje med i næste periode?
På forhånd tak
DorteHej Dorte

Vi laver det samme som spillerne gør, 

Inden kampen snakker vi om, hvordan vi forventer kampen vil blive spillet, hvilke hold der møder hinanden, hvordan spillede de sidst, er der noget mellem spillerne på holdene, vi skal tage højde for, m.m.

Vi har også som dommere vores taktik/aftaler, vi skal holde, og disse følger vi op på i pauserne, om vi holder, og om vi skal ændre dem.

Specielt hvis kampen ikke var som vi forventede den ville være, så må vi jo ændre vores aftaler


Samtidig med dette har vi også vores headsæt på, her kan vi snakke sammen gennem hele kampen og hjælpen hinanden i forskellige kamp sitiuationer, samt ændre lidt på vores aftaler løbende gennem kampen, hvis dette bliver nødvendigt


Hilsen

Jacob Grumsen


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER