Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Esben

Grumsen 2020: Emne: Diving

Som i nok har opdaget så er Jacob Grumsen ved at flytte. Det er et større arbejde for Jacob har svaret på spørgsmål her på hockeymagasinet i langt over 10 år, så der er mange spørgsmål og svar der skal flyttes.

Flytningen har også givet os mulighed for at åbne for at i kan spørge ham igen. Det er der mange der har benyttet sig af, og Jacob har allerede svaret på de spørgsmål.

Har i spørgsmål til Jacob så kan i fange ham HER.
Jacobs nye hjem hvor alle spørgsmål og svar vil flytte ind finder i HER.

Emne Diving

Hej Jacob,

Har nu set et par gange at når man har dømt en spiller for diving,har man samtidigt givet modstanderen en udv for feks. Tripping.hvordan hænger det sammen? Hvis man mener at modstanderen laver en tripping, kan man så samtidigt mene at den anden “falder” lidt let eller er det mig der har misforstået hvad diving er?

Mvh michael

Hej Michael 
Hvis der eks laves en tripping, og modstanderen så “overspiller” udvisningen for at fremtivinge en udvisning, så kan der idømmes begge dele.

Der er jo stadig væk tripping, selv denne overspilles.

Man kan også som dommer vælge kun at idømme diving. hvis man ikke mener der er kontakt, og modstanderen overspiller den forseelse der ikke er der, for at fremtvinge en udvisning


Håber dette gav lidt svar.


Hilsen

Jacob Grumsen

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER