Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Esben

Grumsen 2020: Emne - Inhabilitet

Som i nok har opdaget så er Jacob Grumsen ved at flytte. Det er et større arbejde for Jacob har svaret på spørgsmål her på hockeymagasinet i langt over 10 år, så der er mange spørgsmål og svar der skal flyttes.

Flytningen har også givet os mulighed for at åbne for at i kan spørge ham igen. Det er der mange der har benyttet sig af, Jacob har allerede svaret på de spørgsmål. De vil komme på hockeymagasinet de næste dage - startede i denne nyhed.

Har i spørgsmål til Jacob så kan i fange ham HER.
Jacobs nye hjem hvor alle spørgsmål og svar vil flytte ind finder i HER.

Hej

Kort spørgsmål føler i jer aldrig inhabile når i skal dømme en kamp som i evt er kommet i eller har familie i klubben eller kommer fra samme by.

Syntes personligt det ville være svært

Hej Steen

Et rigtig godt spørgsmål, som tit stilles og tages op, specielt når vi rammer slutspillet

I en lille hockey verden som Danmark er, så vil det være meget svært ikke at have haft et eller anden forhold til en klub i en eller anden form, oftes som spiller i junior rækkerne.

Når man starter som dommer, og begynder at komme frem i rækkerne, eks når man begynder at dømme U17 eller U20, så skal man overveje at tage et valg, om man vil dømme eller “medlem” af en klub.
Når dette valg er taget, så er der stadig nogle år og en del kampe inden man kommer i spil til at dømme 1 div eller liga.
Når man er kommet dertil, så ved man godt man vil være dommer og ikke spille, og man nu en del af det 3 hold på banen (dommerne).
Når man så har været med i mange år, så kender man de fleste spillere fra alle hold, og dermed udligner dit spørgsmål sig lidt.

Jeg synes personligt ikke det er svært, når jeg går på is, så er det 2 hold jeg skal dømme, og gør mig ikke noget hvilken by eller landsdel de kommer fra.

Håber det gav  lidt svar på dit spørgsmål :)

Jacob Grumsen

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER