Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Esben

Grumsen 2020: Rådgiver dommerne spillerne for meget under kampene?

Som I nok har opdaget, er Jacob Grumsen ved at flytte. Det er et større arbejde, for Jacob har svaret på spørgsmål her på hockeymagasinet i langt over 10 år, og der er derfor rigtig mange spørgsmål og svar, der skal flyttes.

Flytningen har også givet os mulighed for at åbne op for, at I kan spørge ham igen. Det er der glædeligvis mange, der har benyttet sig af.

Har I spørgsmål til Jacob, så kan I fange ham HER
Jacobs nye hjem hvor alle spørgsmål og svar flytter ind løbene finder I HER.

Spørgsmål:

Hej Jacob,

Tak for en fin klumme.

Jeg forstår, at dommerne prøver at 'afmontere' visse situationer - at de taler med spillerne for at få ting til at glide, men jeg undrer mig, over de anviser hvad spillerne bør gøre, lang tid før der egentlig bliver fløjtet - altså før en forseelse er begået, før noget strammer til - så længe der ikke er en udvisning må det vel være op til spillerne, hvordan de vil spille - er der ikke lige lovligt meget 'råd og vejledning' fra dommerne, eller synes du dette niveau er passende?

På forhånd mange tak - mvh Jacob

Svar:
Hej Jacob
Meget af den snak der går mellem dommere og spillere, er jo i bund og grund for at modvirke at spillerene bliver udvist.


Vi bruger det ofte hvis en spiller .. spiller lige på grænsen til det “lovlige”, så kan han/hun få en lille henvisning på at han/hun spiller på grænsen, dermed undgår man muligvis en udvisning.


Håber dette giver mening


Hilsen

Jacob Grumsen

 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER