Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Esben

Grumsen 2020: Udvist men brokker sig efter kampen

Som i nok har opdaget så er Jacob Grumsen ved at flytte. Det er et større arbejde for Jacob har svaret på spørgsmål her på hockeymagasinet i langt over 10 år, så der er mange spørgsmål og svar der skal flyttes.

Flytningen har også givet os mulighed for at åbne for at i kan spørge ham igen. Det er der mange der har benyttet sig af, og Jacob har allerede svaret på de spørgsmål.

Har i spørgsmål til Jacob så kan i fange ham HER.
Jacobs nye hjem hvor alle spørgsmål og svar vil flytte ind finder i HER.

Hej,

Jeg vil lige høre, hvis en spiller får en game i tiden 59.37 og så ikke går i omklædningsrummet men bliver på bænken, der giver lidt ballade da de skal l sige tak for kampen og han går på isen og brokker sig over noget til hoveddommeren som så giver en modspiller en matchstraff, burde han så ikke få matchstraff for ikke at gå i omklædningsrummet men istedet gå på isen igen.
Mvh. Frank

Hej Frank

Spilleren der idømmes stor straf og ikke begiver sig til omklædningsrummet med det samme, idømmes 2 min for dårlig opførelse.

Hvis han vælger at komme tilbage på isen og deltage i en strid, så idømmes han 2+2+ game, (hvis han er den første til at komme isen) hvis der er andre der er kommet før ham, idømmes han 2 + game.

Yderligere idømmes han straf for det han måtte lave på isen i forbindelse med striden

Hilsen
Jacob Grumsen

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER