Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Stefi Billum

Sådan tager du dig godt af kroppen efter kampHockey er en krævende sportsgren. Måske er det også det, der giver den fantastiske følelse i kroppen, man kan have efter en kamp. For der er bare noget ved at give så meget af sig selv, der skaber glæde. Derfor er det altså ikke bare en god måde at bruge kroppen på. Det er også godt for sindet og velværet. Men med så stor anstrengelse er det trods alt vigtigt, at du passer godt på din krop efterfølgende. Uanset hvor godt du måtte have det, så sørg for at behandle dig selv og din krop godt efter kamp.

Bliv hurtigt genhydreret med elektrolytter


Efter hårdt arbejde vil du ofte blive en smule dehydreret. Derfor er det vigtigt, at du får noget væske i kroppen igen efter kamp.

En god måde at blive genhydreret på er ved at indtage elektrolytter efter kamp. Det hjælper dig nemlig ikke kun til at få væske i kroppen. Det vil også hjælpe din krop til at holde på væskebalancen, så kroppen får glæde af den.

Måske bemærker du ikke altid selv, hvor meget du trænger til væske. Derfor kan det være en god idé at drikke en masse, selv hvis du ikke føler en stor trang til det. 

Stræk ud og køl ned efter kamp


Det er desuden vigtigt, at din krop for mulighed for restituering efter kamp.

I første omgang kan det være en god idé at strække ud efter kamp. Dine muskler og led har været på prøve. Sørg derfor for, at de igen kan slappe af og få plads til restituering.

Dernæst kan det også være en god idé at lave små øvelser, der køler dig ned. Hvis du bare holder op med at bevæge dig fra det ene øjeblik til det andet, vil kroppen ikke følge med. Derfor er nedkøling så vigtigt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER