Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

HM

Silly Season: Hvad sker der med Rørth, Spelling, Lucas A og Mads Larsen?

Flere har skrevet og spurgt ind til status på flere af vores emner i dette års silly season - lad os lige følge op på det i denne artkel.

Den første er William Rørth.

Her skrev vi sidst i april at Esbjerg skulle være tæt på at lukke en aftale med den stærke Rødovre keeper, men så kom der i starten af Maj en ny ejerkreds til i Rødovre og de vil åbenbart rigtigt gerne beholde den eftertragtede keeper.
Det er svært at sige hvor han ender, men det ligner at Rødovre har fået flere strenge at spille på siden de nye ejere er kommet til.
Det siges dog på vandrørene at Esbjerg har en plan B som skulle være en udenlandsk keeper med Nicolai Henriksen som backup.

Hvad Thomas Spelling angår, så har han været i spil flere steder, men her er Frederikshavn fortsat vores favorit, hvis det ender med at han er væk fra Aalborg.

Der har også været stille omkring Lucas Andersen. Det sidste vi har hørt var at han skal erstatte Oliver Kjær hos Esbjerg Energy og det hælder vi fortsat til vil være det mest sandsynlige.

Så er der Mads Larsen. Vi er noget nær 100 % sikker på at han er/har været et brandvarmt navn i Frederikshavn, men et par af vores trofaste kilder mener at vide at grunden til at det trækker ud med en udmelding, er at han i første omgang forsøger at finde en attraktiv klub i udlandet, skulle det ikke lykkes, så skulle nordjyderne være det logiske valg.

Nå ja, når vi nævner Frederikshavn White Hawks, så kommer vi i tanke om Christopher Frederiksen.
Vi er ikke ret meget i tvivl om at det var meningen at han skulle have været til Herning og at den aftale døde, da Hånberg var fortid. Det seneste vi har hørt er at plan B var udlandet og at et polsk hold var i spil, men desværre ikke et som ikke faldt i Frederiksens smag. 
Der er i øjeblikket mange rygter om Christopher Frederiksen og hans (eventuelle) fremtid hos White Hawks, men det vender vi måske tilbage til på et senere tidspunkt.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER