Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Stefi Billum

Spørg Grumsen: Dansk oversættelse af regel-casebook 2014-18

Dommer Jacob Grumsen svarer her på spørgsmål fra Hockeymagasinets brugere.

Alle de spørgsmål der er kommet gennem de mere end 10 år Jacob har være så venlig at svare på spørgsmål vil løbene bliver tilføjet.

Har man nye spørgsmål til Jacob kan man bare sende sit spørgsmål gennem følgende formular så svarer Jacob så snart han har tid.

Læs alle spørgsmål og svar fra Jacob HER.

Spørgsmål fra JoE_Kaffe:

Hej Jacob

Har du tilfældigvis noget insiderviden om, hvornår der kommer en dansk oversættelse i den nye regel-casebook?

Venlig hilsen

JoE

Svare fra Jacob: 

Hej Joe

Kan ikke give dig en dato, men ved der bliver arbejdet på højtryk på dette... denne gang er det et kæmpe arbejde, for som du kan se på den engelske udgave, så er regelbogen skrevet fuldstændig om.. og dermed kan man ikke bruge noget af det gamle, og så rette det nye til, det det hele er nyt .

Men så snart den ligger på dansk og an hentes på nettet, skal jeg nok ligge den op her et sted.

Hilsen
Jacob Grumsen

Kommentar fra JoE_Kaffe:

Hej Jacob

Det lyder rigtig godt. Tak for det :)

Bliver der sendt en bulletin rundt til de forskellige klubber eller er det deres eget ansvar at holde sig opdateret mht. regelændringer? Kan læse på sn.dk, at Per Holten-Møller ikke er helt opdateret vedr. straffen for dårlig opførsel:
"Den er god nok, at man straffer Finucci. Men så skal han have 10 minutters personlig straf - ikke fem minutter, der koster holdet. Det afgør jo kampen, siger Per Holten-Møller"
http://www.sn.dk/sport/vrede-i-rungsted ... kel/442695

Ved godt, at man bør starte med en 2 minutters straf, men de 5 minutter til Finucci skyldes vel sandsynligvis graden af den dårlige opførsel?

Svare fra Jacob: 

Hej Joe

Normalt bliver der udsendt noget fra DIU til klubberne, det mener jeg at have hørt der også er i denne indeværende sæson, og så snart der ligger en regelbog, vil jeg da forvente at denne også bliver sendt til klubberne, eller om ikke andet et link .

Men ja vi har i denne sæson fået muligheden for at straffe med 2 min for dårligt opførelse inden der idømmes en 10 min, men graden af den dårlige opførelse er selvfølgelig også med i overvejelserne
Har ikke set kampen, så har svært ved at udtale mig om konkrete situationer fra kampen.

Hilsen
Jacob Grumsen

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER