Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Stefi Billum

Spørg Grumsen: Straffe som følge af video

Dommer Jacob Grumsen svarer her på spørgsmål fra Hockeymagasinets brugere.

Alle de spørgsmål der er kommet gennem de mere end 10 år Jacob har være så venlig at svare på spørgsmål vil løbene bliver tilføjet.

Har man nye spørgsmål til Jacob kan man bare sende sit spørgsmål gennem følgende formular så svarer Jacob så snart han har tid.

Læs alle spørgsmål og svar fra Jacob HER.

Spørgsmål fra hougaard03:

Guten tag Hr Grumsen.

Første god kamp i aften, håber michael og dig forsætte jeres god linje, hvor der bliver spillet hockey .

Men nu til mit spørgsmål.

Niklas Rahm fra Odense er blevet idømt en spilledags karantæne, efter at Aab har indsendt video matriale hvor Rahm giver Ronni Larsen en hjerne rystelse.

Den dommer der var dømte kampen gav Rahm 2 + 10 og derved burde den jo være lukket, dommeren havde givet ham en straf, men hvad synes du så om at divers klubber sender video ind til DIU? Det må da følelse som om at man bare siger at jer dommer ikke gør jeres arbejde godt nok. Jeg ville i hvert fald føle mig røvrendt hvis jeg var dommmer og havde dømt noget hvor efter at denne dom så blev omstødt. HVad er din mening til det ??

Er DIU igang med at udvikle sig til en hyler forsamling. Jeg synes sku det er lidt plat at diverse chefer tude, hvis vinden ikke blæser deres vej.

Svare fra Jacob: 

Hej hougaard03

Først takker jeg på for de pæne ord :)

Jeg synes det er okay, jeg tager det ikke som et nederlag, men mere som en hjælp.

Når jeg står på isen skal jeg tage en beslutning her og nu, denne beslutning kan være forkert, og ved at bruge det video materiale, så kommer vi de grimme tacklinger til livs, og vil dermed få noget godt seværdig ishockey at se.

Et andet eksempel er videomåldommer som vi bruger i finalen, det er jo i bund og grund det samme, som ovennævnte.

Vi skal jo huske på at div chef trænere skal tænke på sit eget hold og hvad der sker der, så de bruger alle de midler de kan, dette er en del af gamet.

Håber det har svaret lidt på dit spøgsmål

Venlig Hilsen
Jacob Grumsen

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER