Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

HM

Transferrygte: Bliver Frederiksen og Popovic holdkammerater til den kommende sæson?

Sæsonen er ikke forbi endnu, men der er allerede gang i rigtig mange spændende rygter - vi følger naturligvis op på dem vi tror mest på.

Denne gang gang drejer det sig om Christopher Frederiksen og Maksim Popovic

Lige nu ligner det at der er gang i en større udskiftning hos Frederikshavn White Hawks og ja, vi ved godt at det er meldt ud at Christopher Frederiksen har en klausul om at det kun er muligt at skifte til en udenlandsk klub, men vi tror at der måske er en vaskeægte 💣 undervejs.

I.flg. flere normalt velinformerede kilder i både Herning og Frederikshavn, så skulle der være åbnet op for et muligt skifte til midtjyderne.
Om der er skrevet kontrakt eller ej på nuværende tidspunkt ved vi ikke med sikkerhed, men de kilder vi har infoen fra, er normalt kilder som ikke skyder ved siden af.

Vi er godt klar over at der kan nå at ske meget endnu, inden at næste sæson skydes igang og Frederiksen kan blive fristet af et bedre tilbud fra udlandet af, for vi har flere tidligere haft info om såkaldte “skudsikre” rygter, som i sidste øjeblik forpurres af et bedre tilbud et andet sted fra - det er faren og charmen ved “silly season” rygter.

Skiftet vil dog efter vores mening give god mening, da Frederiksen ikke helt har kunne finde netmaskerne på samme måde som tidligere, så derfor vil et år i Herning med ny luft og inspiration måske kunne genoplive chancerne for en god kontrakt i udlandet for den 29-årige nordjyde.

Ja, vi nævnte jo også Maksim Popovic.

Han rygtes også til Herning og det rygter stammer fra kilder omkring Blue Fox og Rungsted.

Popovic skulle efter sigende ikke have skrevet under på noget endnu, men alle pile ➡️ peger i retning af at han ender i det midtjyske.

Det gør heller ikke troværdigheden i rygterne mindre, at Popovic i landsholdspausen af to af hinanden uafhængige hockeyfans, blev spottet i Herning sammen med personer fra Blue Fox toppen 🤷‍♂️

Som sagt, så har vi ikke konkrete oplysninger om at nogle af to ovenstående spillere er på kontrakt endnu, men begge rygter stammer fra normalt så velinformerede kilder at vi tillægger dem stor sandsynlighed for at de vil holde stik.

Vi vil i de næste måneder blive meget klogere 🙂 
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER