Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

HM

Transferrygter: Når nu vi snakker træner emner.......

I transferrygte nyhederne følger vi op på spillerskifte imellem klubberne eller spændende forlængelser.

Vi kigger dog også lidt på træner emner.

Det ligger jo fast at både Frederikshavn og Herning skal ud og hente en ny cheftræner - det samme lyder det til at Esbjerg skal, i og med at cheftræner Jason Jaspers ihærdigt rygtes til Bremerhaven som assistent træner.

I dagens trænerrygter må folk forstå at der ligesom ved spillerne ofte er flere folk i spil til pladserne og at vi ikke helt så sikre på at ramme plet som vi så ofte gør, men til gengæld har vi navnene fra så gode kilder at vi er 99.99% sikre på at det er navne der er i spil til pladserne.

Vi kan starte i Esbjerg.
Når eller hvis Jason Jaspers rykker videre til Bremerhaven, så er der et navn som går igen flere gange og så sent som i går fik vi det atter præsenteret og denne gang fra en aktiv spiller.
Her skulle Dan Jensen være et varmt emne som afløser for Jason Jaspers og det vil betyde at han genforenes med sin tidligere backmakker Erik Petersen - en duo der vil give rigtig god mening, hvis altså det hele holder stik.

I Frederikshavn er vi dog lidt på gyngende grund. Vi har naturligvis hørt om rygterne på en svensk trænerduo som ikke helt vil dø ud, men der er et andet navn der går igen og igen - det er den tidligere Pirates træner Garth Murray, som efter sigende skulle være et emne  - Det ville være et helt naturligt valg.


I Herning dukkede der faktisk allerede for 2 uger siden et overraskende navn op på en gammel kending, nemlig Mario Simioni.
Der skulle være 2-3 emner i spil i det midtjyske, men i.flg den seneste melding vi fik ind, så er Mario Simioni det varmeste navn lige pt. 


Igen, vil vi gerne understrege at det er en vanskelig sag med transferrygterne hvad trænere angår, men vi holder øjne og øre åbne i tilfælde af at der skulle dukke noget mere op
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER