Peter Fugl Jensen

Dansk nederlag i generalprøve

U18: Danmark tabte generalprøven til Ungarn med 4-7.

Danmark kom aldrig ordentligt ud på isen i den 1. periode, men det ændrede sig i de 2. periode og det meste af 3. periode, indtil udligningen til 4-4 blev scoret midtvejs i 3. periode. Så overtog Ungarn igen styringen og endte med at vinde 4-7.

Hockeymagasinet fangede backen Jeppe Kramer, der scorede Danmarks første mål, da han reducerede til 1-3.

Da Danmark udlignede til 4-4, lignede værterne et hold, der er ved at vinde, men tabte alligevel 4-7. Hvorfor vendte kampen til Ungarns fordel?

”Fra 2. periode sætter vi os på det meste af spillet, men så vendte det igen, da vi blev lidt passive efter udligningen, fordi vi bliver bange for at spille vores hockey, som vi har lært, vi skal gøre,” forklarer Jeppe Kramer, der givet et bud på årsagen til Danmarks passivitet.

”Vi har ikke vundet en kamp på U18 i denne sæson, og vi så gerne vinde, at man ikke vil være den person, som begår den fejl, der betyder, at vi ikke vinder og det kan gøre én passiv.”

Hvad skal I gøre bedre til søndagens VM-kamp?

”Vi skal være mere aggressive og kyniske. Være stærkere foran mål i begge ender, og så har vi talt om, at vi er på hjemmebane, og det skal vi vise. Det fik vi ikke gjort i kampen mod Ungarn,” slutter Jeppe Kramer.