Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Anders Skou

Stopper i Blue Fox - Fortsætter i HIK

Så kom der også en afklaring på fremtiden for den nu 21-årige Herning-dreng. Han tager et skridt ned, men afviser ikke flere kampe for Blue Fox

Den 19/06 skrev vi sidst her på Hockeymagasinet om Frederik Brændgaard. Her handlede det om hans fremtid, som stadig var uafklaret, mens rygterne florerede. Artiklen kan findes HER 

Men i dag kan vi nu lukke og slukke for sagen. For efter at have været i kontakt med Frederik kan han bekræfte, at han efter eget valg, har besluttet sig for at trappe lidt ned. 

“Jeg er kommet dertil hvor jeg også gerne vil tænke længere frem. Jeg er begyndt på et studie i Aarhus, og det var svært at kombinere med ishockey på eliteplan. Men det sker i fuldstændig ro og fred med klubben” understreger han.

Han stopper dog ikke med at spille ishockey, og det er heller ikke sikkert at vi har set ham i Blue Fox-trøjen for sidste gang.

“Jeg fortsætter med at spille 1. division i HIK. Flere af mine gode kammerater spiller der, så det bliver sjovt. Samtidig har vi et godt hold, så vi kan kæmpe med om guldet. Jeg har også meddelt Blue Fox, at skulle de få skader, så kan de altid tage fat i mig. Jeg vil elske at komme op og hjælpe dem” 

Frederik Brændgaard har på nuværende tidspunkt spillet for Blue Fox i fire sæsoner, hvor det er blevet til 162 kampe og 20 point.

Frederik Fruerskov Braendgaard  
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER