Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Ishockey live

Ishockey live


Har man ikke mulighed for at se ishockey live i hallen, har vi følgende oversigt der opdateres løbene og viser hvilke kampe der kommer på TV i de kommende dage.

Det vil typiske være NHL kampe samt kampe fra den danske liga. Desuden vil der blive oplyst hvis der er livestreaming.

De danske kampe fra Metalligaen bliver vist på TV2-sport, mens TV3-sport viser kampene fra NHL. TV2-sport udvælger et bestemt antal tv-kampe om ugen og plejer derudover at øge antallet af sendte kampe når slutspillet starter. TV2 har rettighederne til VM i ishockey, så når dette løber af staben er det på TV2-sport man kan følge de danske løvers kampe. TV2-sport plejer at vise alle Danmarks kampe, to af kvartfinalerne, begge semifinaler samt begge medaljekampe (bronzekampen og finalen). Den endelige sendeplan for VM i ishockey 2021 er dog endnu ikke offentliggjort.

Ishockey TV


Man har mulighed for at se flere kampe end dem der bliver vist på TV gennem diverse streaming tjenester, dette vil vi komme mere ind på under afsnittet ishockey stream.Livescore


Vi opdatere  ishockey live fra alle kampe fra den danske metalliga her på hockeymagasinet med alle målscorer.

Vi er også med når Nikolaj Ehlers spiller live ligesom vi også dækker NHL kampe live.

Alle disse live opdateringer finder i under epå hockeymagasinet

Men vi har også en livescorer der er åben 24/7 og som dækker alle kampe, den finder i herunder:


Ishockey Stream


Ishockey kan udover på TV2-sport og TV3-sport også følges live på diverse streaming-tjenester. På Viaplay kan man se alle NHL kampe live, inklusiv events såsom all-star kampen og den årlige draft. Viaplay viser herudover også udvalgte kampe fra KHL. Blandt andet vises alle Jokerits kampe, så man kan følge Nicklas Jensen i aktion og herudover bliver udvalgte kan udvalgte kampe fra slutspillet også vist.
Ønsker man ikke at se kampene fra metalligaen på den klassiske tv-skærm kan man via TV2-plays sportspakke streame TV2-sport kanalen og derved få adgang til de udvalgte tv-kampe på ens computer, telefon eller tablet. Det er også TV2-play man skal have fat i hvis man ønsker at se flere kampe fra VM. Med TV2-plays sportspakke får man nemlig mulighed for at se alle kampene fra gruppespillet, samt de to kvartfinaler der ikke bliver vist på tv kanalen.

Ishockey gratis stream


Der har i 2020-2021 sæsonen været stor debat omkring gratis stream af kampe fra den danske Metalliga. Dette skyldes coronapandemien der medførte at fans ikke kunne komme ind og se kampene live i hallen. Der opstod derfor et ønske hos fansene om, at klubberne skulle have lov til at streame de kampe, der ikke blev vist på TV. Klubberne har de seneste år livestreamet deres træningskampe før sæsonstart og havde derfor alle de tekniske ting på plads i forbindelse med dette.
TV2, der har rettighederne til Metalligaen, afviste dog denne ide til at starte med. Deres argumenter omhandlede blandt andet at en del af deres aftale omhandlede eksklusivitet, samt at man havde forsøgt sig med en lignende ordning i håndboldligaen hvor streaming havde haft negativ effekt på seertallene. Senere på sæsonen offentliggjorde TV2 dog at klubberne fik lov til at streame deres kampe på Metalligaens hjemmeside, dog ikke på dage med tv-kampe. Da slutspillet startede blev dette udvidet til at alle kampe der ikke blev vist på tv kunne streames. På den måde kunne man følge med i alle kampe igennem slutspillet. Det er endnu uvist om gratis stream bliver muligt i de kommende sæsoner.

Ishockey live Danmark


Ishockey live er klart bedst i hallen og vi kan stærkt anbefale vores mange brugere at slå et smut fordi en af de danske ishockey haller for at opleve ishockey live. Det er en oplevelse for livet og noget man skal prøve hvis man er interesseret i ishockey.
Vi er muligvis ikke helt neutrale, men det er vores klare opfattelse at der også er et rigtigt stærkt venskab mellem ishockey fans. Stærkere end man oplever det til for eksempel håndbold. Så går man fast til ishockey får man ikke kun en masse oplevelse men også venskaber for livet.
Spørger man wikipedia er der 9 skøjtehaller i Danmark, der er dog mulighed for at se ishockey live mange flere steder, herunder er en oversigt vi lavede for et par år siden, nogle af navnene kan være anderledes den dag i dag.
Ishockeyhaller i Danmark:
5.000 Gigantium Aalborg (Aalborg Pirates)
5.000 Frøs Arena (SønderjyskE)
4.200 Granly Hockey Arena (Esbjerg Energy)
4.105 Kvik Hockey Arena (Herning Blue Fox)
3.600 Rødovre Skøjte Arena (Rødovre Mighty Bulls)
3.280 Vestfyens Arena (Odense Bulldogs)
2.800 Scanel Hockey Arena (Frederikshavn Whitehawks)
2.370 Aarhus Skøjtehal (IK Aarhus)
2.460 Bitcoin Arena (Rungsted Elite)
2.000 Gladsaxe Skøjtehal (Gladsaxe Bears)
2.000 Frihedens Idrætscenter (Hvidovre IK)
1.740 Herlev Skøjtehal (Herlev Eagles)
1.405 Kastrup Skøjtehal (Amager Jets)
1.160 Gentofte Skøjtehal (Gentofte Stars)
846 Ørestad (Copenhagen Lions)
700 Silkeborg Skøjtehal (Silkeborg)
150 Østre Skøjtehal (KSF)

Ishockey live opdatering


Vi opdaterer ishockey live fra alle kampe fra den danske metalliga her på hockeymagasinet med alle målscorere. Vi opdaterer derudover også live når Nikolaj Ehlers, Frederik Andersen, Lars Eller og de andre danske stjerner tørner sammen i verdens stærkeste liga NHL. Herudover laver vi også liveopdateringer fra landskampe samt udvalgte udenlandske kampe der har specielt relevans for danske fans, herunder blandt andet når Malmø Redhawks spiller i SHL og når finske Jokerit er i aktion i KHL. Alle disse liveopdateringer kan findes under nyheder på hockeymagasinet.dk.

 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER