Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Anders Skou

Droppede træningen for at blive mentalt klar

Den rutinerede goalie stod over søndagens træning, for at arbejde med psyken

Han var uovervindelige i de tre første kampe. Men i de seneste tre er han blevet menneskelig, og derfor står serien nu 3-3. Fysisk er han i topform, men i et forsøg på at blive mentalt helt klar, valgte han at droppe søndagens træning sammen med resten af holdet. Det gav et lille sug i maven hos holdets fanbase. Men ret hurtigt blev det meldt ud, at det var helt planlagt.

“Vi ved at han bliver ekstremt vigtig for os. Det har han været de seneste to år. Det er helt vildt så god han er til at forberede sig, og få styr på sit hoved. Så han er helt fokuseret”

Sådan udtaler holdets kaptajn, Matthew Tkachuk, til NHL.com.

Holdet træner, Paul Maurice bakker op, og siger til NHL.com at der ikke er den helt store nyhedsværdi over det her.

“Han gjorde det samme i de tre første runder af playoff. Når kampene kommer lige efter hinanden, så hopper han træningen før kampen over. Er der en ekstra dags pause, så træner han med. Det handler om rutine”

Mon ikke <Panternes> russiske ankermand skal spille op til sit absolut bedste, hvis han og holdkammeraterne skal kunne løfte det store trofæ, tirsdag morgen dansk tid? Det kunne sagtens blive en tæt kamp hvor begge målmænd får en helt afgørende rolle.  
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER