Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Per Jessen

Giga-talent skriver NHL-kontrakt

Mackling Celebrini blev i juni taget som førstevalget i NHL-draften af San Jose Sharks. Nu har den 18-årige forward også skrevet kontrakt med NHL-klubben, og dermed har han udsigt til debut i verdens bedste liga senere på året.

Efter Mackling Celebrini som den allerførste spiller i 2024-draften blev taget af San Jose Sharks har der været store spekulationer om den unge center-spiller ville skifte tilværelsen hos Boston University ud med en prof-kontrakt hos Sharks. De spekulationer kan nu få en ende, da canadieren har skrevet under på en entry-level-kontrakt med Sharks.

- Macklin er ikke kun en speciel spiller på isen, men han er en selvsikker og intelligent ung mand. Hans kombination af færdigheder og hockeysans er sjælden, og vi er ekstremt sikre på, at han er klar til at klare springet til at blive fuldtids NHL-spiller. Vi kunne ikke være mere begejstrede for at få Macklin som en del af holdet til sæsonen 2024-25, udtaler Sharks’ general manager, Mike Grier, til klubbens hjemmeside.

Sharks har brug for at kickstarte holdet efter en skidt sæson, hvor det i 82 kampe blot blev til 47 point. Ringest af alle i NHL.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER