Julie Beukel

Klub hårdt ramt af skader: Nu misser backen resten af sæsonen

Nybro er allerede hårdt ramt af skader, og nu kommer meldingen. Jakob Bondesson misser resten af sæsonen.


Det er en hård situation Nybro Vikings står i lige nu, hvor flere af spillerne står på skadeslisten. Nu kommer klubben med flere dårlige nyheder. 

Jakob Bondesson forventes at misse resten af sæsonen, på grund af en overkropsskade, der allerede har holdt ham fra isen i flere kampe. 

En anden der er ude er keeper Tex Williamson. Williamson er ude med en underkropsskade, men er dog i gang med genoptræning, og prognosen lyder, at han kan vende tilbage på isen inden for 1 til 2 uger. 

Rihards Marenis er også ude med en underkropsskade, men på det seneste har han deltaget i træningen, og har gradvist kunnet øge intensiteten. Marenis forventes at være tilbage inden for en uge, lyder det fra klubben. 

Den seneste kamp for Nybro kostede også dyrt. Inden kampen måtte Daniel Ljungman meddele, at han ikke kunne spille på grund af en underkropsskade. Nichlas Torp måtte udgå efter opvarmning med en overkropsskade og Nikolai Skladnichenko måtte melde afbud på grund af sygdom. 

Derudover fik Jesper Kandegård under kampen et slag i hovedet, og måtte i sidste ende også udgå. I hans tilfælde mistænker klubben ham for at have en hjernerystelse, men der er endnu intet meldt ud om ham.

Live - Sportsnyheder