Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Anders Skou

Marcus Almquist - At blive målt op mod From er en kæmpe motivationsfaktor

Så vender vi igen snuden mod Herning. Denne gang er det Marcus Almquist der har sat sig i den varme stol.

1. Hvad har du lavet siden sæsonen sluttede?

Jeg har spillet en del golf, har trænet, og så har jeg fisket en del, hvilket er noget jeg elsker at gøre som afkobling fra en travl hverdag.

2. Du leverede i sidste sæson det bedste du nogensinde har gjort før.  Hvad lykkedes pludselig så godt for dig?

Først og fremmest vil jeg sige tusinde tak. Er dog uenig. Jeg synes ikke det var den bedste, men synes jeg havde en hel okay sæson, hvor jeg fik arbejdet en del med det defensive. Men målet er at det både defensivt og offensivt skal være længder bedre i kommende sæson.

3. Hvilke områder mener du at du stadig kan forbedre dig mest på?

Mit forsvarsspil er blevet en del bedre i løbet af sidste sæson, men er stadig der jeg har noget at forbedre. Og offensivt vil jeg gerne arbejde med at udnytte mine chancer.

4. Du valgte efter sidste sæson at skrive kontrakt med Blue Fox. Hvorfor blev det i sidste dem der løb med din underskrift?

Følte Herning var det bedste fit for mig, og min udvikling, samt i jagten på at tage det næste skridt i min karriere. De har nogle utrolige gode faciliteter, samt en stærk organisation, og ikke mindst en rigtig stærk trup.

5. Føler du et lille pres forud for sæsonen, da mange nok ser dig, som ham der er hentet ind som erstatning for sidste sæsons topscorer, Mathias From?

Jeg ser det ikke som et pres, men derimod som en stor motivationsfaktor, for at vise mine egne kvaliteter.

6. Uden at nævne specifikke klubber. Kan du så løfte sløret lidt for, hvor mange andre der var ude efter dig? Og evt. fra hvilke lande?

Vi holder det meget uspecifikt 😁 Der var bud fra Danmark og Sverige.

7. Kigger vi længere ud i fremtiden. Hvad ønsker du så at opnå som ishockeyspiller?

Jeg ønsker at udvikle mig så meget som overhovedet muligt, både som ishockeyspiller, men ikke mindst som person også, og se hvor langt jeg kan komme. Det er en lang og spændende rejse.

Så vil vi give Marcus fred igen. Der skal også lyde en stor tak til ham for at tage sig tiden til at svare, og held og lykke i den kommende sæson.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER