Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Anders Skou

Mathias From fortsætter bare

Den danske profil har fået en rigtig god start i Østrig

Da den østrigske liga, som officielt hedder Win2Day Hockey League, afviklede første runde, d. 20. september, stemplede danske Mathias From ind med stil. Han scorede to mål i løbet af kampen, og sikrede efterfølgende hans nye klub, Klagenfurt sejren på straffeslag.

I runden efter var han så på pletten igen. Her scorede han til 3-2, syv minutter inde i tredje periode. Klagenfurt tabte dog 4-3 efter overtid. I denne kamp scorede Jesper Aabo Jensen for øvrigt også for Klagenfurt.

To dage efter sejrede Klagenfurt så igen. Denne gang med 5-0 over Black Wings Linz, og minsandten om Mathias From ikke var på pletten igen. Han scorede til både 3-0 og 4-0 i løbet af tredje periode.

I går aftes kunne han dog ikke stille noget op, da han og holdkammeraterne tabte med 4-0 til Fehervar AV19.

Men seks point, alle i form af mål, på fire kampe. Er vel heller ikke helt skidt?

Holdets næste kamp er i morgen kl. 17.30, hvor de får besøg af Villach.