Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Anders Skou

Midtjysk Supporter formand: Det er oplevelser og venner for livet

Denne gang er vi rykket uden for isen. Vi har sat os ned med Kim Torp Jensen. Herningfan siden 1993, og så er han i gang med sin anden periode som formand for fanklubben, Blue Fox Support

Hvor længe har du været medlem af Herning Roligans/BF Support?

Jeg mener det var omkring 1993, da jeg meldte mig ind i fanklubben, dengang Herning Roligans, første gang. Skal dog være ærlig og sige der var nogle sæsoner i 90’erne jeg missede i forhold til medlemskabet. Men siden 2004 har jeg været medlem hvert år. 

Hvordan opstod dit kendskab til ishockey?

Det var klassikeren, med en kammerat der tog mig med, og så var jeg solgt med det samme. Det var i 1991, og inden der rigtig blev vist kampe i tv, så der måtte en liveoplevelse til før man fik smag for ishockeyen. 

Du var formand en periode, efterfulgt af en pause, og nu er du så formand igen. Hvorfor tager du en tørn mere på posten?

Jeg blev valgt ind i Blue Fox Supports bestyrelse i 2004, og blev formand i 2008. Var så ude af bestyrelsen en enkelt sæson i 2015, da jeg mente jeg havde taget min tørn. Men var dog tilbage igen allerede året efter, da jeg ikke helt kunne undvære arbejdet 😂 Jeg var også tilbage på formandsposten igen samme år. Fanklubben og sammenholdet har givet mig så mange fede ishockeyoplevelser, og ikke mindst venner for livet. Det ønsker jeg også at andre skal opleve, og det er den primære drivkraft og motivation for at forsætte bestyrelsesarbejdet. Ud over at fanklubben selvfølgelig er til for at støtte Blue Fox. 

Hvad betyder det at være supporter for dig?

Simpelthen alt… Jeg er Blå og gul helt ind i hjertet, og som jeg svarer på forrige spørgsmål, så er det oplevelser, sammenhold og venskaber.

Jeres forhold til supporterne i SønderjyskE er rigtig godt. Hvordan er den gode relation opstået? 

Vil sige vi har et godt forhold til alle andre fanklubber herhjemme, men der er bare et eller andet specielt med SønderjyskE’s fans, som vi altid har klikket godt med. Lige hvordan det er opstået kan jeg ikke svare på. Men det har bare udviklet sig mere og mere henover tid. Vi har sågar haft spisearrangementer sammen inden nogle kampe, og der er altid konkurrencer på isen i pauserne. Uden for isen har både jeg selv, og, mange andre Blue Fox fans mange venner blandt de Sønderjyske fans. 

I seneste sæson var opbakningen til jeres busture jo vanvittig imponerende. Hvad tror du det skyldes?

Busturene er noget vi har arbejdet meget med de senere år, og det er også lykkes at få en del nye med. Jeg tror for mange er det blevet lidt af en livsstil, at bruge mange timer i en bus sammen med ishockeyvennerne. De sjove ture og sammenholdet betyder helt sikkert også rigtig meget, for en del af vores fans. En anden ting måske prisen på vores udebaneture, og i den forbindelse må jeg sige en STOR TAK til vores bus-sponsorer, som støtter vores ture økonomisk. Det er bla. derfor vi kan holde prisen nede på et niveau hvor alle kan være med.

Havde du sagt til mig inden sæsonen at vi skulle køre næsten 10.000 km i bus, så havde jeg sagt du må være vanvittig. 😂 Ikke desto mindre kørte vi 9410 km fordelt på 21 ture. 

Hvad glæder du dig mest til i den kommende sæson? 

At komme ud i en kølig hal igen 😂 Ej, det er nok det at komme rundt i Danmark og se en masse god ishockey, og opleve stemningen til kampene. Og ikke mindst være sammen med andre ishockeyfans igen. Nu er jeg så heldig at min kone, og vores tre børn også alle er ligeså vilde med ishockey som jeg er. Så det er også familie-tid når der er kampe, og det er både på hjemmebane og udebane. 

Hvad er dine forventer til den kommende sæson, rent sportsligt?

Jeg forventer da at Herning Blue Fox igen er med i toppen af tabellen. 😉 Men det bliver helt sikkert en vanvittig tæt liga, med mange tætte kampe og tabellen hvor det er marginaler der adskiller holdende. Hvilket jo bare er fedt for sporten. Jeg syntes pt. at SønderjyskE og Esbjerg ser utrolig stærke og spændende ud, så dem skal man nok holde godt øje med. Jeg syntes også mit eget hold ser utrolig spændende ud, men vi har haft en del udskiftninger truppen, og i trænerteamet. Så der skal nok bruges nogle kampe inden systemerne og trænernes ideer sidder på rygraden. 

Min Top 4 i grundspillet bliver Blue Fox , SønderjyskE , Esbjerg og Aalborg. Rækkefølgen tør jeg dog ikke spå om 😊

 

Mon ikke mange kan sætte sig ind i disse tanker og følelser? Der skal lyde en stor tak til Kim for at tage sig tiden til en snak, og herfra et ønske om en rigtig god sæson. Både sportsligt, men ikke mindst socialt 

Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.
Ishockey chat

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER