Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Julie Beukel

Nikolaj Ehlers: Efter jeg havde skrevet under, kørte jeg hjem, og så bestilte jeg noget mad

TV2 Nords Mogens Jørgensen og Simon Brix, der står bag serien Tredje Halvleg, har fanget den danske NHL-stjerne, Nikolaj Ehlers, til et længere interview.

I 2014 blev Nikolaj Ehlers draftet som nummer 9 samlet af Winnipeg Jets, og der gik ikke lang tid, før den danske landsholdsspiller havde skrevet under på sin første NHL-kontrakt. 

Kontrakten havde så stor en værdi, at de 2 danske atleter, Caroline Wozniacki og Christian Eriksen, ikke længere var de bedst betalte danske atleter: den post havde Ehlers nu overtaget.

Men for Ehlers' forældre var det vigtigt, at han ikke lod det stige ham til hoved: 

“Det, som mine forældre har syntes har været vigtigst for mig, har jo netop været, at det ikke stikker af”, fortæller han til Tredje Halvleg. 

Det tog heller ikke lang tid for aalborgenseren at blive ydmyg. Det gælder både hans første kontrakt, men også den seneste, som han har et år tilbage af: 

“Og også den store kontrakt, som jeg lavede. Efter jeg havde skrevet under, kørte jeg hjem, og så bestilte jeg noget mad, og så er det sådan set det”, fortæller den danske landsholdsspiller til Tredje Halvleg. 

Pengene er da også langt fra det, der betyder det meste for Ehlers. Det kan godt være, at de har givet ham mere frihed til at tage på ferie, men Ehlers selv understreger i Tredje Halvleg, at han stadig bare er Nikolaj.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER