Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Anders Skou

Nyt fra Blue Fox.........På onsdag

Efter længere tid med ro, er der igen kommet gang i offentliggørelserne fra det midtjyske

De seneste to uger har budt på tre spiller-nyheder fra Blue Fox, efter længere tid stilhed. Nu lyder det til at der ikke går længe før næste nyhed meldes ud. Faktisk skulle det ske allerede på onsdag. Men hvad bliver der så meldt ud?

Her kommer tre bud.

  1. Joachim Linnet. Den rutinerede 31-årige Herninggenser har længe været et varmt rygte, og eftersom at holdkortet snart må forventes at være komplet. Så kunne det måske være nu at hans comeback skulle bekræftes.
  2. En assistenttræner. Som det ser ud nu får Garth Murray utrolig travlt til næste sæson. Der er nemlig ikke fundet en erstatning for Lars Ivarsson, som var assistenttræner i sidste sæson. Er nok heller ikke en umulighed at der præsenteres sådan en på onsdag.
  3. En back. Den mest usandsynlige af de tre gæt, og nok mest fordi snakken går blandt de lokale fans. På nuværende tidspunkt er backlinjen ikke speciel svækket i forhold til sidste sæson, og det har jo før vist sig at være en god ide at lad en enkelt plads stå åben. Men skulle der lande en udenlandsk spiller mere, så er der nok størst sandsynlighed for at det er en back, trods alt. 

Onsdag bliver vi formentlig meget klogere
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER