Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Mark J

Schweiz: Én sejr fra mesterskabet

I de første 5-10 minutter lignede det en katastrofe under opsejling, for ZSC Lions.

Lausanne sendte voldsomme trykbølger mod Zürich-målet, desværre uden at skabe grundlag til jubel for gæsterne.

Men herefter vendte zürcherne lige så stille kampbilledet til egen fordel, og selvom vi skal hen mod slutningen af anden periode før de første mål faldt, så var det første gang, at man så en kamp i denne serie, uden en fornemmelse af at den kunne gå begge veje.

Men tilbage til målene. Mod slutningen af anden periode, scorede først finske Lammiko. Sølle 51 sekunder senere, slog den 19-årige østriger Rohrer til. Det kan ses her:

Scenen var omsider sat, selvom det tog over halvdelen af kampen at nå hertil.

Lausanne lignede efter ZSC's 2:0-føring aldrig igen et hold, som var på vej tilbage i opgøret. Sigrist eliminerede enhver tilbageværende tvivl i 60. spilleminut med en empty netter til slutresultatet 3:0.

En fortjent sejr til Zürichs løver, der nu har to forsøg til at hente én sejr.