Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Julie Beukel

SHL's grundspilsvindere med stort overskud: Vi har en solid forretning

Inden Färjestads årsmøde har klubben fremlagt de tal, der peger på, at klubben er godt stillet til fremtiden. Egenkapitalen lyder på knap 159 millioner SEK og sæsonen 2023-24 gav et overskud på 10,9 millioner SEK. 

“Vi har en solid sportslig forretning. Det synes jeg også sæsonen viste, på trods af en bommert i kvartfinalespillet på herresiden. Det er en velstående forening i den forstand, at vi har konkurrenceevne, solid egenkapital og frem for alt en stærk likviditet”, fortæller klubbens administrerende direktør Stefan Larsson til Nya Wermlands-Tidningen. 

Färjestads herrehold vandt SHL-grundspillet, men måtte se sig slået i kvartfinalen, ligesom det var tilfældet i sæsonen 2022-23. Ifølge Larsson er det heller ikke sikkert, at det havde hjulpet at smide flere penge efter truppen i håb om at kunne have taget guld: 

“Det er altid sådan, at vi skal investere i en trup på både herre- og damesiden, der er god nok til at være konkurrencedygtig. Jeg tror ikke, det ville have hjulpet at lægge flere penge der, men der var andre ting, der påvirkede denne gang”, fortæller direktøren. 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER