Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Anders Skou

Ny U20-boss: Målet er at blive et elevatorhold

Martin Struzinski er klar over at talentmassen ikke er den samme. Men ambitionerne er der stadig

I flere år i træk gjorde Danmark det fremragende på U20-niveau. Fra 2014 til 2019 var holdet at finde i på højeste niveau. Tre af årene spillede man kvartfinale, og et år var man få sekunder fra at besejre Rusland og spille sig i en semifinale. 

Men navne som Oliver Bjorkstrand, Nikolaj Ehlers, Mathias From, Joachim Blichfeld, Alexander True, Jonas Røndbjerg osv. er der ikke mere, og de næste i rækken har ikke kunne præstere på samme niveau. I 2019 gik det galt. Danmark rykkede ned, og man har faktisk ikke været i nærheden af en oprykning siden.

Men det er målet under den nye U20-landstræner, Martin Struzinski, som bliver flankeret af en yderst ishockey-kompetent trio bestående af Mikkel Bødker, Morten Madsen og Simon Nielsen.

" Vi er gået fra at være et elevatorhold, der vekslede mellem bunden af A-gruppen og toppen af B, til at ligge længere nede i B-rækken. Målet er, at vi igen skal op i toppen og kunne rykke op - som et elevatorhold, fastslår den erfarne talentsmed, overfor sportherning.dk

Man kan læse hele det yderst spændende og veludførte interview med Martin Struzinski på sportherning.dk. Bemærk dog at der er tale om en låst artikel, der kræver abonnement. 
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER