Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Anders Skou

Växjö straffede to minutters udvisning med to mål

Danske Joachim Blichfeld havde en finger med i spillet

Det er ikke noget man er vant til at opleve i ishockey, det der skete i gårdagens CHL kamp mellem Växjö Lakers og Eisbären Berlin. Efter første periode første de tysker gæster med 1-0. Men i anden periode skete der ting og sager.

Efter kun 1.34 af anden periode, blev Kai Wissmann fra Berlin udvist i to minutter. Efter ca. 40 sekunder slog hjemmeholdet til, og udlignede til 1-1. Her fik Joachim Blichfeld en assist. Men i CHL bliver en udvisning ikke annulleret ved scoring til holdet der er i powerplay. Så Växjö fortsatte i powerplay, og med fire sekunder tilbage af udvisningen scorede hjemmeholdet så også til 2-1. Så det blev en dyr udvisning for de tyske gæster.

Svenske Växjö endte med at vinde kampen med 3-1, og på det sidste mål var der igen assist til Joachim Blichfeld.

Ikke med med at en udvisning fortsætter efter en scoring i powerplay i CHL. Så vil den i samme turnering blive annulleret, hvis holdet der er i boxplay, lykkedes med at komme op og score. Så det er lidt den omvendte verden, i forhold til hvad vi altid har været vant til.