Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Julie Beukel

Vendte tilbage til landsholdet som 40-årig: Nu kan han være på vej til Allsvenskan

I løbet af tirsdagen blev det rapporteret, at den norske landsholdskaptajn, Patrick Thoresen, kunne være på vej til Allsvenskan, nærmere betegnet Djurgården. Det kommer sig efter, at klubben skulle været kommet med “et generøst tilbud” til den 40-årige nordmand. 

I sin karriere har Thoresen tidligere spillet 153 kampe for Djurgården over 2 sæsoner, og blev kåret som SHL's bedste forward og MVP, da han sidst spillede for klubben i 2015-16. 

Landsholdskaptajnen bekræfter nu, at han har været i kontakt med Allsvenskan-klubben, men afviser, at han har fået et tilbud fra dem: 

“Jeg har talt med Niklas som en ven og min tidligere træner om de andre spillere og fremtidsplaner. Intet er besluttet, og der har ikke været drøftet et tilbud. Det har kun været en snak mellem venner”, fortæller den 40-årige nordmand. 

Selvom Thoresen har passeret de 40 år, fortsætter han stadig med at producere. I sæsonen 2023-24 stod han noteret for 28 mål og 51 assists i 57 kampe for Storhamar, hvor han var med til at føre klubben til deres første mesterskab i 6 år. 

Det undrer det heller ikke Storhamar, hvis kaptajnen skulle vælge at vende tilbage til Djurgården:

“Jeg forstår, at Djurgården gerne vil have en leder som Patrick, og jeg ved, at Patrick er meget glad for Djurgården”, fortæller Storhamars formand Njål Berge. 

Udover sæsonen hos Storhamar var Thoresen også med ved VM for Norge, hvor han blev noteret for 6 point i 7 kampe. 
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER