Mark J

CHL: Status på kvartfinalerne

Den første af to runder er spillet i CHL-kvartfinalerne. Herunder kan du få en hurtig status på udgangspunkterne i returkampene.

🇸🇪 Skellefteå v. 🇸🇪 Färjestad (3:4)

Med en sejr på udebane har Färjestad et ben i semifinalen. Holder de som minimum uafgjort i returkampen, går de videre. Vinder Skellefteå med præcist ét mål, bliver kampen afgjort i overtid. Vinder de med to mål eller mere, går de videre til semifinalen mod enten Rapperswil-Jona Lakers eller Vitkovice.

🇨🇭 Genève-Servette v. 🇸🇪 Växjö Lakers (4:1)

Genève dominerede i første kamp, og har skabt et strålende udgangspunkt for sig selv. Med et nederlag på maks 2, uafgjort eller sejr går schweizerne videre til semifinalen. Formår Växjö at levere et stort comeback, kan de med 3 mål tvinge opgøret i overtid, og med mere en direkte vej til semifinalen. Vinderen møder Pardubice eller Lukko Rauma.

🇨🇭 Rapperswil-Jona Lakers v. 🇨🇿 Vitkovice (2:1)

Med uafgjort eller sejr i returkampen går Nicklas Jensen og co. videre til semifinalen. Vinder Vitkovice med præcist ét mål skal kampen afgøres i overtid. Vinder Vitkovice med 2 eller mere, går tjekkerne videre. Vinderen skal med sikkerhed til Sverige, og i kamp mod enten Skellefteå eller Färjestad, om billetten til finalen.

Se kamprefarat og højdepunkter her: CHL: Rapperswil-Jona tager første stik

🇨🇿 Pardubice v. 🇫🇮 Lukko Rauma (4:6)

I hvad der skulle blive en målrig affære, viste Lukko, at de var kommet til Tjekkiet for at vinde. Det gik nemlig stærkt i første periode, hvor intet mindre end seks mål, ledte til en finsk føring på 4:2.

I anden periode skiftede fokus - åbenbart - til at få flest strafminutter. I alt syv gange 2 minutter blev uddelt, fire af dem under en enkelt episode. Lukko førgede sit forspring til 5:2.

I tredje periode var det så tilbage til at score mål. Finnerne bragte sig på 6:2, men inden for to minutter reducerede Pardubice dét til 6:4.

Pardubice skal som minimum bruge en sejr på 2 mål i Finland, for at holde sig i live, i opgøret.

Vinderen møder enten Genève eller Växjö.

Se referat og højdepunkter her: CHL: Underholdning for alle pengene i Tjekkiet