HM

Jason Jaspers: Det bliver svært

Kampoptaktsmeddelelse:

Spillerne fra Esbjerg Energy når sikkert lige at åbne den første låge i årets julekalender inden bussen i morgen fredag kører mod Aalborg. Her er ”Pirates” kl. 19.30 værter i Sparekassen Danmark Isarena til kampen i Metal Ligaen:

- Vi møder et godt hold, som indgyder respekt. Vi har set, hvad de har leveret i de seneste sæsoner og stadig gør. De har i særlig grad præsteret på hjemmebanen i Aalborg, hvor de har hentet store sejre, bl.a. 9-2 over Herlev og over Frederikshavn, så det bliver svært, pointerer cheftræner Jason Jaspers fra Esbjerg Energy.

- De har en stærk trup med gode spillere. De råder over fire stærke kæder og et godt trænerteam, så de har byggestenene til at skabe en stærk helhed. Og det er de lykkedes med i Aalborg. Det bliver en god udfordring for os, som vi glæder os til.

I september vandt vestjyderne med 5-4 i Aalborg, mens nordjyderne vandt med de samme cifre i Granly Hockey Arena i oktober. ”Pirates” er noteret for 48 point efter 23 kampe. ”Energy” kan notere sig for 34 point også efter 23 kampe.

- Vi har spillet gode kampe mod Aalborg. Respekten for dem, kalder på det bedste i os og har skabt den ekstra motivation og det ekstra fokus, som har gjort, vi kunne spille lige op med dem og vinde deroppe. Vi vil gerne bevise vores værd og potentialet mod de bedste i ligaen. Det er de gode hold, vi skal måle os med, hvis vi skal langt i foråret, fortsætter Energy-coachen.

Aalborg Pirates er tilbage på sejrssporet efter sejre over Herlev og Rungsted i de to seneste kampe, men har blot hentet seks af 15 mulige point i de fem seneste kampe. Esbjerg Energy besejrede senest Frederikshavn med 6-5 efter overtime og har sikret sig 8 af 15 mulige point i de seneste fem kampe.

- Det var dejligt at kunne glæde os over en sejr i sidste sekund. I en tid, hvor vi mangler mange spillere, glæder jeg mig ekstra over sejrene og pointene. Og dejligt, at se de unge spillere tage chancen og udnytte den ekstra istid. Kredit til dem for deres indsats og præstation.

- Men indrømmet. Jeg er også lidt skuffet over, vi ikke holder dem fra at score så sent og får lukket kampen i ordinær tid. Vi arbejder på at blive mere konstante i vores præstationer, minimere vores udfald og fejl og højne bundniveauet. Men vigtigt vi fik sikret to point mod Frederikshavn, slutter Jason Jaspers.

Live - Sportsnyheder