Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Mads Borup

NHL: Danskerne i Playoffs

Her er de danskere som er med i dette års slutspil i NHL

Af de 6 danskere, der spiller i NHL, er kun 2 nået til slutspillet i år: Nikolaj Ehlers med Winnipeg Jets og Frederik Andersen med Carolina Hurricanes.

Nikolaj Ehlers' Winnipeg Jets, der er nummer 2 i deres division, spiller mod Colorado Avalanche i første runde af slutspillet. Winnipeg har hjemmebane fordel i serien. Efter den første kamp, som Winnipeg vandt 7-6, fører de serien 1-0. Hvis de går videre, møder de enten Dallas Stars eller Las Vegas Golden Knights i kvartfinalerne.

Frederik Andersen og Carolina Hurricanes, der også er nummer 2 i deres division, spiller mod New York Islanders. Carolina har også hjemmebane fordel, og de vandt den første kamp 3-1. Andersen lavede imponerende 33 redninger på 34 skud fra Islanders. Hvis Carolina går videre, møder de enten New York Rangers eller Washington Capitals i kvartfinalerne.

Desuden kan Jonas Røndbjerg måske komme med i slutspillet for Las Vegas Golden Knights. Selvom han har spillet de sidste 2 kampe i grundspillet, er det ikke sikkert, han er med i playoff-truppen endnu. Las Vegas' første kamp er mod Dallas Stars i nat.

Danskerne som ikke er med i slutspillet er

  • Lars Eller (Pittsburgh Penguins)
  • Oliver Bjorkstrand (Seattle Kraken)
  • Mads Søgaard (Ottawa Senators)

 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER