Julie Beukel

Nicolai Meyer og Salzburg er ICEHL-mestre

Fredag aften skulle KAC Klagenfurt og EC Salzburg spille den syvende og afgørende kamp i ICE Hockey League-finalen.

Her åbnede danske Nicolai Meyer ballet med en scoring til 1-0 efter 7 minutter og 26 sekunder af kampen. Meyers holdkammerat fra Salzburg kunne inden 1. periode var ovre sende pucken ind til 2-0.

I 2. periode var danskeren på pletten igen, da han sendte pucken i netmaskerne til 4-0 med knap 2 minutter tilbage af perioden.

Det lykkedes heller ikke for Klagenfurt at komme ind i kampen, og først knap 4 minutter inden i 3. periode fik de reduceret til 1-5 og efterfølgende til 2-5. Men Meyers holdkammerat fik sendt pucken i tomt mål, og Salzburg kunne gå fra kampen med en sejr på 6-2 sejr, og blev samtidig kåret som ICEHL-mestre.

For Salzburg er det 3. år i streg at de vinder ICEHL-mesterskabet.