Julie Beukel

Nikolaj Krag: Jeg var selv lidt overrasket over, at den gik ind

Inden gårsdagens 4. DM-finale, betød en sejr til Esbjerg, at de kunne udligne serien til 2-2, hvor en sejr til SønderjyskE betød, at de ville tage en 3-1 føring i serien, og dermed få en matchbold.

Efter 60 minutter stod der 1-1, og kampen måtte ud i forlænget spilletid. Med 31 sekunder tilbage af 4. periode lykkedes det SønderjyskEs Nikolaj Krag at sende pucken ind bag Mathias Seldrup. Dermed fører sønderjyderne nu serien 3-1.

Efter kampen var det også en glad Nikolaj Krag, der kommenterede på sit mål til 2-1:

Det var en af de sjove. Det var utroligt fedt og en megafed kamp at spille. Den laver et mærkeligt hop ind i banden, kommer tilbage over målet, og så kommer jeg ind og slår den ind fra luften. Jeg var selv lidt overrasket over, at den gik ind, så det var fedt”, fortæller SønderjyskE forwarden til DR Sporten.

Med en føring på 3-1 i finaleserien vil en sejr søndag eftermiddag betyde, at SønderjyskE kan kalde sig denne sæsons DM-mestre. Kampen starter klokken 15 i Vojens.