HM

Pelle Hånberg: Jeg vil hellere være nummer to end nummer tre

I morgen mødes Herning Blue Fox og SønderjyskE i et direkte opgør om andenpladsen i grundspillet - Blue Fox coach Pelle Hånberg ved hvilken plads han går efter.

I øjeblikket skiller tre point Herning SønderjyskE af i kampen om andenpladsen i grundspillet - midtjyderne kan med en sejr i ordinær tid sikre sig pladsen som giver en hjemmebanefordel i både kvart, samt en evt. semifinale . 

- Jeg vil hellere være nummer to end nummer tre. I et slutspil skal du jo vinde både en kvartfinale, en semifinale og en finale, og hvis du bliver nummer to, har du en hjemmekamp mere i semifinalen, hvis du møder holdet, der blev treer. Det er vigtigt udtaler Pelle Hånberg til Herning Folkeblad.

I øjeblikket er Herning som tidligere skrevet tre point efter SønderjyskE. En sejr i ordinær tid vil bringe midtjyderne op á point med SønderjyskE og i det interne regnskab står der i øjeblikket 8 point til Herning samt 7 til SønderjyskE - en sejr vil give midtjyderne tre point mere og dermed ender de på 11 og er så bedst indbyrdes - alle andre scenarier betyder SønderjyskE tager andenpladsen.

I kan læse hele interviewet med Pelle Hånberg på Herning Folkeblad, men bemærk at der kan være tale om en låst artikel som kræver abonnement.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER