Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

HM

Silly season: Spelling tæt på ny Metal Liga klub

Et af de "hotteste silly Season" emner i øjeblikket, er Thomas Spelling - nu tyder meget på at han er tæt på at have fundet en ny arbejdsgiver.

Siden at det blev meldt ud at Aalborg Pirates sportschef Ronny Larsen havde gjort brug af en klausul og stoppet kontrakten med Thomas Spelling et år før tid, så er det væltet ind med rygter på hockeymagasinet - flere af dem dog mere seriøse end andre.

Fakta er dog at allerede inden udmeldingen om at Spelling var færdig i Aalborg, kom de første meldinger ind om at han nu blev tilbudt/tilbød sig selv i andre Metal Liga klubber - nu tyder meget dog på at han har fundet sig en ny arbejdsgiver.

I.flg. langt hovedparten og nu også flere normalt velinformerede kilder, så er det kun formaliteter der er i vejen for at Frederikshavn White Hawks bliver den hårdt skydende forwards nye klub.

Det er ikke bekræftet fra officiel side og det kan naturligvis gå galt inden underskriften er i hus (Det er før sket med Thomas Spelling), men lige nu tyder alt på at der inden længe vil komme nyt om at Spelling fremover er White Hawks spiller.

Skulle der ske en udvikling i sagen, så følger vi naturligvis op så snart vi ved noget.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER