Daniella Christensen

Aalborg Pirates forlænger med tvillinger fra egne rækker

Pressemeddelse:
I dag kan vi præsentere en forlængelse af kontrakten med de 21-årige tvillinger, Emil og Frederik Marcussen, der er gældende for den kommende sæson.

Frederik Marcussen er ung målmand, der har spillet hele karrieren i Aalborg, hvor det sidste sæson blev til debut på eliteholdet, da han fik ca. en halv kamp mod svenske Borås HC i en træningskamp før sæsonstart.

- Frederik møder op til træning hver dag og arbejder hårdt til hver træning. Han er en ung målmand, der har redskaberne til at blive en god målmand. I den kommende sæson vil han igen være backup for George Sørensen, som han kommer til at lære en del af, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Emil Marcussen er en ung forward, der skal til at spille sin 5. sæson på eliteholdet. Emil har gennem nogle sæsoner rykket mellem eliteholdet og 1. division, men nu er han klar til mere fast at være omkring eliteholdet. Han har spillet lidt over 100 kampe på eliteholdet, hvor det er blevet til 4 mål og 5 assists.

- Emil er klar til at tage det næste store skridt i sin udvikling. Emil er vokset meget ishockeymæssigt over de seneste sæsoner, hvor han har fået en del spilletid. Emil arbejder hårdt både på og uden for isen, og vi ved, at vi får en god arbejdsindsats fra ham, når han kommer på isen, udtaler sportschef Ronny Larsen.

Emil Marcussen vil igen komme til at spille med nummer 48, mens Frederik Marcussen igen trækker nummer 70 over hovedet i den kommende sæson.Live - Sportsnyheder