HM

Anders Førster: Vi skal finde en vej til at spille 60 minutters ishockey

Som nordschleswiger.dk skriver, så var det noget af en tandløs forestillinge SønderjyskE leverede søndag eftermiddag imod Herlev Eagles.
For fjerde gang i sæsonen og anden gang på hjemmebane måtte SønderjyskE forlade isen som det tabende hold da de mødte Herlev Eagles.

Trods fraværet af seks forwards (3 imports) så var hjemmeholdet bedst i første periode, men efter en halv sløj anden periode blev det hel sløjt i tredje og sidste periode i mod et Herlev hold som også måtte undvære to spillere til U20 samt langtidsskadet Heinerö - det forsøgte cheftræner Anders Førster ikke at skjule da han efterfølgende talte med nordschleswiger.dk.

- Vi spillede igen kun godt i en max. en halv time. Vi har desværre fået en tendens til kun at spille godt i 30-40 minutter. Vi skal have fundet en vej til at spille fulde 60 minuttes ishockey. Vi skal have fundet en løsning på det, for med kun 30 minutters ishockey vinder man sjældent kampe i denne liga.
Vi tog desuden nogle dumme beslutninger i tredje periode som blev dyre for os udtaler Anders Førster til Nordschleswiger.dk
SønderjyskE spiller næste kamp tirsdag aften, når turen går til Rødovre.

Live - Sportsnyheder