Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Julie Beukel

Centeren afviser rygterne: Jeg vil ikke træffe et valg ud fra pengene


For godt en måned siden kunne svenske Expressen rapportere, at Axel Ottosson mundtligt havde aftalt at vende hjem til Björklöven for sæsonen 2024-25. 

Men siden da er der ikke meldt noget ud. 

Den 28-årige center har tidligere afvist, at han skulle have indgået en aftale med klubben, men erkender nu, at de 2 parter har været i kontakt: 

“Jeg har et godt forhold til Per og Björklöven som klub. Vi ved, hvor vi står og har været ærlige og åbe over for hinanden”, fortæller Ottosson til Västerbottens-Kuriren. 

I sidste uge kunne Hockeynews.se så rapportere, at forhandlingerne mellem de 2 parter skulle være gået i stå på grund af lønkravet fra Ottosson. Ifølge mediet skulle Västerås stå klar til at skrive kontrakt med Ottosson, da de kan tilbyde de penge, som Ottosson gerne vil have. 

Men nu afviser centeren selv, at det ikke handler om lønnen: 

“Dem, der kender mig, ved, at jeg ikke vil træffe et valg ud fra pengene og gå den vej. Jeg vil vælge det, der føles bedst i mit hjerte, og det, jeg brænder mest for”, fortæller han. 

Men på trods af det fortæller Ottosson selv, at han er tæt på at have fremtiden på plads, men at tiden må vise, om det bliver som han tror. 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER