Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Mark J

CHL: Underholdning for alle pengene i Tjekkiet

Onsdag bød kun på et enkelt Champions Hockey League-kamp, men den havde mål og underholdning for tre.

Tjekkiske Dynamo Pardubice bød finske Lukko Rauma op til dans i Enteria Arena, i hvad der endte som den mest målrige kamp i kvartfinalernes første runde.

Lukko lagde hårdt fra land, i første periode, med to mål i de første tre minutter. Perioden sluttede 4:2 i finsk favør.

Anden periode skiftede fokus til slåskampe og tumult, og intet mindre end syv gange 2 minutter blev uddelt af det schweiziske dommerpar. Fire af slagsen fra én enkelt episode, hvor frustrationerne fik frit løb. Et enkelt mål blev føjet til finnernes bog, og dermed sluttede anden periode 5:2.

Tjekkerne var dog alt andet end klar til at give op, og de kæmpede videre, selvom Burke bragte Lukko på 6:2. På blot to minutter, formåede Pardubice at reducere til 6:4, hvilket blev kampens slutresultat.

I returkampen i Finland, har Parbudice brug for at vinde med mindst to mål. Med en sejr på to mål, tvinger tjekkerne opgøret ud i overtid. Vinder de med tre mål, eller flere, er vejen til semifinalen direkte.

Vinderen af denne kvartfinale skal møde enten de schweiziske mestre Genève-Servette eller svenske Växjö Lakers. Servette vandt første kamp med 4:1.