Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Julie Beukel

Christian Wejse: Over hele turneringen har vi været lidt for meget op og ned

Danmark røg ud af årets VM, efter de tabte 3-1 til Finland.

Efter de 7 gruppespilskampe stod det derfor også klart, at Danmarks topscorer blev Christian Wejse. Ham fangede Viaplay til en kommentar, efter kampen mod Finland: 

“Jeg får en rigtig god aflevering af Philip, og jeg kan se den går ind, men kan godt lidt se på reaktionen fra Russell at han er inde omkring målmanden, så det var en superærgerlig følelse, at vi lige fik annulleret det mål. Vi var rigtig godt med i kampen, så hvis vi havde fået en føring, så tror jeg virkelig vi havde fået et andet outcome af det her game”, fortæller en skuffet Wejse til Viaplay.

Men selvom det var en af Danmarks bedste kampe ved dette års VM, mener Wejse, at det danske mandskabs spil har været alt for meget op og ned. Noget der skal arbejdes på, når OL-kvalifikationen også snart står for døren:

“Over hele turneringen har vi været lidt for meget op og ned, i stedet for at vi har fundet den jævne kurve, hvor det har været lidt for meget store bølger. Sådan er det hele vejen rundt, og vi bliver nødt til at finde den der, for vi har et OL-kval der kommer tæt på her”, afslutter Wejse til Viaplay. 

Næste gang Danmark igen skal i aktion, er når OL-kvalifikationen skal spilles i slutningen af august.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER