Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

HM

David Madsen: De var mere desperate fra start end vi var

SønderjyskE havde inden gårsdagens kamp tre matchbolde, men Esbjerg Energy viste stor vilje og hentede en 2-4 sejr i Vojens og afværgede dermed den første matchbold - de viste mere desperation.

- De er mere desperate, end vi er fra start. Det synes jeg, man kan mærke. De har ryggen mod muren, men vi skal spille som om, vi også har det udtaler SønderjyskEs David Madsen til jv.dk og fortsætter - Man skal vinde fire kampe for at blive mester, og vi har vundet tre. Ja, det kan være, at folk tror, at det er steget en lidt til hovedet. Men jeg synes egentlig, at som kampen skrider frem i dag, der bliver det en bedre og bedre ishockeykamp. Synd at vi først får hul på bylden så sent.

Dermed står der nu 3-2 i DM-finalen til SønderjyskE.

Kamp 6 spilles tirsdag aften i Esbjerg og vinder hjemmeholdet den, så spilles der en kamp 7 fredag aften i Vojens, men det kan SønderjyskE forhindre ved at vinde morgendagens opgør i Esbjerg.

I kan læse hele interviewet med David Madsen på JydskeVestkysten, men bemærk at der kan være tale om en låst artikel som kræver abonnement.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER