Julie Beukel

Efter slutspilsfiasko: 8 spillere forlader SHL's grundspilsvinder

Da SHL-grundspillet var ovre, var Färjestad den ultimative vinder med sine 104 point i 52 kampe. Klubben var derfor også spået til at nå langt i slutspillet, men sådan blev det ikke. 

Färjestad mødte nemlig et stærktspillende Rögle-mandskab i kvartfinalen, og blev slået ud af slutspillet med 0-4. Derfor er klubben nu begyndt at kigge på, hvordan truppen til den kommende sæson skal se ud, i håb om at kunne nå længere ved næste års slutspil. 

Det betyder, at hele 8 spillere forlader klubben. Det drejer sig om Oscar Lawner, Mikael Wikstrand, Marcus Nilsson, Victor Ejdsell, Mattias Göransson, Carl Lindbom, Carl Dahlström og Liam Öhgren. 

“Vi vil gerne takke alle spillerne for deres indsats. En flok rigtig gode mennesker, hvor nogle af gutterne altid vil være en del af klubbens historie som guldhelte i 2022”, fortæller Rickard Wallin til klubbens hjemmeside.

Carl Lindbom og Liam Öhgren var hentet til klubben på et lån fra henholdsvis Las Vegas Golden Knights og Minnesota Wild. Victor Ejdsell skal den kommende sæson spille i Schweiz, hvilket Carl Dahlström også skal, efter alt at dømme. 

Hvor de resterende 4 spillere ender, vides ikke endnu. 
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER