Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Emil Dunker-Haagensen

Esbjerg Energy-keeper ser frem til udebanekampen

Esbjerg Energys målmand, Mathias Seldrup, ser særligt frem til udebanekampene i Vojens.

“Jeg har det allerbedst, når der er tryk på og larm i hallen, det bliver de fedeste kampe at spille” udtaler Seldrup til JydskeVestkysten

Det kan roligt siges at der kommer til at være larm og tryk på i Sydjysk Sparekasse Arena, hvilket kan have en negativ effekt på gæsterne, men det påvirker slet ikke Energy-keeperen, selv om at han står med et af de største ansvar som manden i målet.

“Det der med at være nervøs, det stoppede jeg med for et par år siden. Nu er jeg bare spændt. Måske der er en lille smule nerver på, men på den tid, det tager for os at samles om målet, og til pucken bliver smidt første gang, forsvinder de”  fortæller han yderligere.

Mathias disker altid op med en attitude som der er delte meninger om. Det kan tydeligt høres på tribunerne, hvem der er fan af ham og hvem der ikke er.

Første gang Seldrup får muligheden for at vise sig frem for både egne tilhængere, men også for SønderjyskE’s tilhængere, er allerede fredag aften kl. 19:30 hvor den første af syv mulige finalekampe spilles i Vojens.

Kampen kan vindes eller tabes af målmændene i denne kamp. To af ligaens bedste målmænd står i en direkte duel i denne finaleserie. 

SønderjyskE’s målmand Mattias Pettersson har en redningsprocent i slutspillet på 92.28 målt op med Mathias Seldrup som er på 91.99, dog har Seldrup i slutspillet næsten 300 minutter mere på isen end Pettersson.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER