HM

Får Aalborg revanche imod SønderjyskE?

Der er et vaskeægte topopgør på programmet i aften, når tabellens nummer et Aalborg Pirates tager imod nummer to fra SønderjyskE.

De to hold har mødtes fem gange tidligere i indeværende sæson - Aalborg vandt sæsonens første møde i Vojens, men så har SønderjyskE vundet de fire næste, hvoraf to sejre er kommet efter overtid.

Det seneste opgør var for ca. 14 dage siden i Vojens og der vandt SønderjyskE med 10-0.

Til det opgør var Aalborg uden Calder Brooks og Kiril Kabanov, imens Lasse Bo Knudsen og Nicolaj Carstensen udgik undervejs - Kiril Kabanov var dog tilbage til fredagens opgør i Herning, hvor holdets cheftræner Jens Nielsen i øvrigt efterfølgende udtalte at holdet spillede en god kamp, selv om det blev til et 5-1 nederlag.

SønderjyskE var til deres kamp i fredags imod Rødovre Mighty Bulls, uden William Pelletier, Mathias og Jonas Borring samt Daniel Galbraith.

Bookmakerne har Aalborg som klare favoritter til tirsdagens kamp i Aalborg og det må også forventes at det er et sultent Pirates hold der møder op for at jagte revanche.
Bet365 giver pengene 1.80 gange igen ved en sejr til hjemmeholdet og 3.20 til udeholdet.

Nordjyderne kan med en sejr øge forspringet i spidsen af tabellen, imens gæsterne fra SønderjyskE jagter vigtige point i deres kamp om en top 2 placering.

Formbarometeret siger at Aalborg har hentet 9 point i holdets seneste 5 kampe, imens det er blevet til 15 for SønderjyskE.

 

Live - Sportsnyheder