Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Julie Beukel

VM-forward fortsætter karrieren i Sverige

Søndag meddelte Nybro i HockeyAllsvenskan, at man var tæt på at have skrevet kontrakt med den franske VM-spiller Louis Boudon. Det eneste der manglede var, at der skulle samles lidt flere penge ind, før de 2 parter kunne skrive under kontrakten.

Det er lykkedes, og derfor meddeler klubben nu via sin hjemmeside, at Boudon er klar til at spille for klubben den kommende sæson:

“Boudon er en spiller, der repræsenterer præcis det, vi ledte efter, og jeg er meget glad for, at det lykkedes os at opnå dette. En stor tak til alle de støtter, der var med og bidrog til indsamlingen”, fortæller klubbens sportschef Mikael Aaro 

Den 25-årige franskmand kommer senest fra en sæson i ECHL-klubben Iowa Heartlanders, hvor det blev til 18 mål og 28 assists i 54 kampe. Derudover fik han også 10 kampe for AHL-klubben Iowa Wild, hvor det blev til et mål. 

Boudon var også en del af Frankrigs trup ved dette års VM, hvor han blev noteret for 3 assists i de 7 gruppespilskampe. 

“Jeg synes, det er det rigtige skridt for min karriere og for min udvikling. Jeg glæder mig til at lære den svenske spillestil, som er en af ​​de bedste i verden”, fortæller forwarden.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER