Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

HM

Hånberg færdig i Herning: Dele af spillertruppen har savnet hjælp fra træneren undervejs i sæsonen

Det kommer ikke som den helt store overraskelse, men nu er det i.flg Herning Folkeblad officielt at Pelle Hånberg og hans assistent Lars Ivarsson ikke får forlænget kontrakten i det midtjyske.

I.flg. Herning Folkeblad, så skyldes beslutning b.la. at der har været “vandbærer” på holdet som har haft svært ved at stige i graderne og har savnet “coaching”.

Bestyrelsesformand Claus F. Sørensen fortæller til Herning Folkeblad at det ikke er hele truppen som har følt det sådan, men med tanke på den kommende sæsons truppe, så stod man overfor udfordringer hvis man kørte videre med trænerteamet.

Herning Folkeblad har spurgt indtil om det er en mere gammeldags trænertype man vil søge efter og hertil svarede sportschef Daniel Nyegaard “- Det er svært lige at sige på den måde. Vi er i hvert fald bevidst om nogle kvaliteter, som vi meget specifikt vil gå efter”.

Herning Blue Fox havde inden sæsonen tre titel-chancer, men en ellers flot sølvmedalje ved Continental Cup, samt et exit i semifinalen ved både Final4 og DM-playoff gør nu altså at både Pelle Hånberg og Lars Ivarsson må ud på ny jobjagt.

I kan læse hele artiklen om Pelle Hånberg på Herning Folkeblad, men bemærk at der kan være tale om en låst artikel som kræver abonnement.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER