HM

Jeppe Jul Korsgaard: Det er en ny tid og en ny træner bag bænken

Efter Aalborg Pirates 2-1 sejr over Frederikshavn White Hawks fik metalligaen.tv en kommentar fra hjemmeholdets Jeppe Jul Korsgaard.

- Vi har meget af spillet og det var vi forberedt på at vi også gerne skulle have, men jeg synes ikke at vi får særligt meget ud af det.

Der var en fin stemning på lægterne og havde det været en slutspilskamp havde det nok også set anderledes ud, for vi har jo begge fortsat noget at spille for, men vi fik de tre point.

Det har intet at sige at vi er tæt på førstepladsen. Vi har tre eller fire kampe tilbage til playoff og hvis vi hviler på laurbærblandene allerede nu, så ender det med at vi får hug i den første kamp ligesom sidste sæson - samtidigt er der også en masse kampe om pladserne på holdet, så hvis man læner sig tilbage er man for godtroende. 

Det er en ny tid og en anden træner bag bænken. Han spiller med dem han mener har fortjent det. Vi skal tage vores niveau op på et andet stadie til både træning og kamp. Det handler om at være smart lød det bla. fra Jeppe Jul Korsgaard
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER