Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

Julie Beukel

Mathias Seldrup: Jeg synes egentlig det gik okay i dag

Det lykkedes ikke at vinde den sidste gruppespilskamp mod Finland, trods en stærk dansk indsats.

Det var første VM-kamp hvor Mathias Seldrup blev sat på mål fra start, efter Frederik Dichow blev ramt af sygdom. Seldrup synes dog, det var sjovt at få lov at spille:

“Det var sjovt at spille. Jeg tog det bare lidt ligesom sidste kamp, hvor jeg kom ind, og så må jeg bare tage et skud af gangen, og jeg synes egentlig det gik okay i dag”, fortæller han til Viaplay. 

Men trods en stærk indsats af det danske mandskab mod finnerne, lykkedes det dem ikke at gå fra kampen med sejren, og måtte se sig slået med 3-1. Noget der ærgrer Seldrup, der synes Danmark havde chancen.

“Selvfølgelig ærgerligt, fordi jeg føler egentligt vi har haft chancen, i nogle af de kampe, hvor vi ikke har været skarpe nok. Vi har ikke været kyniske nok, i de tidspunkter hvor man skal være kyniske på, og så har vi lukket de andre hold ind i kampene. Man er lidt skuffet over det”, afslutter Seldrup til Viaplay. 

Næste større opgave for det danske landshold venter i august/september, når de skal spille OL-kvalifikation mod Norge, Storbritannien og Japan.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER