HM

Metalligaen: Vild hockeyaften i vente

Der er fire opgør på dagens Metal Liga program - der er noget på spil i dem alle og hele tre af dem er lokalderbys.

På sjælland mødes Herlev Eagles og Rungsted Seier Capital.

For hjemmeholdet gælder det om efter to nederlag i træk at komme tilbage på vindersporet og naturligvis også for at komme tættere på Rungsted for at nå et evt. sjetteplads.
Herlev leverede en ikke alt for god omgang hockey i tirsdags i Vojens og skal op i gear, hvis de vil slå et Rungsted hold der rullede på med fire kæder i onsdagens 6-0 sejr over Odense Bulldogs.
Vinder Rungsted, så er de tæt på “sjællandsmesterskabet”.
Danske spil har udeholdet som favoritter - men det er et lokalderby og alt kan ske.
Rungsted vandt sæsonens første fire interne opgør, imens Herlev vandt det seneste med 2-1.
Aftenens opgør kan let gå i overtid, men holdenes seneste kamp taget i betragtning, så tror vi at Rungsted tager sejren.

På Fyn tager Odense bulldogs imod Rødovre.

Fynboerne største opgave må være at få tanket selvtillid efter 6-0 øretæven i onsdags i Rungsted og det bør være muligt imod et Rødovre mandskab der har tabt deres seneste fem kampe.
Odense ser i øjeblikket lidt låst ud på femtepladsen, men meget kan ændre sig i løbet af de næste par spillerunder.
Rødovre har desperat brug for point for at få lagt yderlig afstand til Frederikshavn for ikke at stå i en “Do or die” kamp i sidste spillerunde imod nordjyderne. 
Danske spil har hjemmeholdet som storfavoritter og det må også forventes at fynboerne tager en klar sejr over et Rødovre mandskab som har virket en kende anskudte på det seneste, ikke mindst efter at kaptajn Mads Eller fik raget en tåbelig karantæne til sig, som holder ham ude resten af grundspillet.

I det jyske er der to store lokalderbys, hvor det ene dog umiddelbart ser langt mere spændende ud end det andet.

Aalborg tager imod Frederikshavn White Hawks og her er Pirates spillerundens største favoritter i.flg Danske spil.
Efter landsholdspausen har Aalborg kun sat et enkelt point til, modsat modstanderen fra Frederikshavn, som ingen point har fået i deres tre opgør efter pausen.
Det er et lokalderby og alt kan naturligvis ske. White Hawks har desperat brug for point, da de i øjeblikket ligger 1 point efter Rødovre som indtager den sidste slutspils adgangsgivende plads.
Men alt taler dog i øjeblikket til Aalborgs fordel og det ligner et noget stort bjerg som Frederikshavn i aften skal over, hvis der skal point på bordet.
Det ligner en klar sejr til hjemmeholdet.

I Esbjerg tager hjemmeholdet imod SønderjyskE og det er (sammen med Herning) ligaens to mest formstærke hold, hvis man ser fem kampe tilbage. Begge hold har tabt et enkelt opgør efter pausen og det var for begge hold gælder det at det var til Aalborg.
Begge hold har hentet masser af point på det seneste og er skyld i at der atter er en smule spænding om andenpladsen i tabellen. 
Esbjerg skal bruge en sejr for at se om de kan komme væk fra fjerdepladsen, imens SønderjyskE også skal bruge en sejr i deres jagt på andenpladsen i tabellen.
Danske spil har hjemmeholdet som svage favoritter og det er de også qua deres hjemmebanefordel og et talstærkt publikum i ryggen. 
Vi forventer et tæt opgør, hvor hjemmebanefordelen kan være afgørende imod et udehold som har hentet 12 point i holdets seneste 5 kampe på udebane.

Alt i alt forventer vi en vild hockeyaften.

 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER