Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

HM

NHL: Nederlag til Oilers

Af Thomas Guldberg

Dagens semifinale opgør nr.3 med stillingen 1-1 efter de første 2 skulle aften spilles i Canadiske Edmonton.

Der var kun spillet 2.02 af første periode, da Zach Hyman bragte hjemmeholdet foran i kampen mod Dallas Stars.

7.37 var kæden således på spil igen da der denne gang var lavet om på Connor McDavid scorede målet, med Hyman som assist til målet.

Anden periode, bragte Jason Robertson Dallas Stars tilbage i opgøret med sin scoring til 1-2.

Da Roberson kun er par minutte sener, dukkede op igen, og gjorde det til 2-2.

Efter godt 9 min af perioden, blev der laver helt om på tingende, af Dalles, Wyatt   Jonston da han pludseligt scorede til en 2-3 føring til Dallas Stars.

Bedst som man gik og troede at Dallas havde  perioden under kontrol, dukkede Adam Henrique og udlignede til 2 periodes slut stilling 3-3.

Det blev 4-3 til Dallas, igen ved Robertson som fik listet pucken, bag Edmontons målmand til ny Dallas føring, med 11:54 gået af den sidste periode.

Med 3 minutter igen tog Edmonton Oilers deres målmand ud, i håbet om at revanchere, men det gik lige akukurabt modsat da Robertson med sit 3 mål, fik sent pucken I tomt måj, til slut resultat 5-3

I den anden semifinale mellem New York Rangers og Florida Panthers er stillingen  2-1 efter de 3 første opgør.