Det læser de besøgende på HOCKEYMAGASINET lige nu

HM

Nicolai Weichel skifter til Aalborg Pirates

Pressemeddelelse:

Med Kochs afgang, så har vi arbejdet på en erstatning, og det er lykkedes at få en kontrakt i hus med den danske landsholdsspiller, Nicolai Weichel, der kommer til Aalborg Pirates på en kontrakt gældende for de kommende to sæsoner.

- Nicolai er en gennemrutineret spiller, der netop har spillet sin 10. sæson i Metal Ligaen, så vi er ikke i tvivl om, hvilken spiller vi får ind på holdet. Weichel er en ledertype, der går forrest til kamp, men også til træning, udtaler sportschef Ronny Larsen

Nicolai har spillet de seneste 10 sæsoner i den bedste danske række, hvor det er blevet til næsten 400 kampe i grundspillet samt 65 kampe i slutspillet. Samlet set over de kampe er det blevet samlet 120 point.

- Nicolai er en stærk defensiv back, der har fokus på det defensive arbejde i egen zone, hvor han er solid i sin placeringsevne på isen, og lukker ned for modstanderne. Weichel bliver en vigtig del af vores spil i boxplay i de kommende sæsoner, slutter sportschef Ronny Larsen.

Weichel deltager i øjeblikket i landsholdets optakt til VM-slutningen, men vil herefter tiltræde Pirates' truppen til sommertræning senere på sommeren.


 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER